';

Groei en bloei als nooit tevoren

Laat er geen gras over groeien en zet in op online adverteren en zoekmachinemarketing

delimiter image
Image module

Online Advertising

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising, simpelweg: online adverteren via zoekmachines zoals Google. Door met Google Ads te adverteren op de juiste zoekwoorden waken we er over dat u als topfavoriet bovenaan verschijnt in de zoekresultaten. We halen het maximale resultaat uit uw online advertentiebudget.

Remarketing

Via remarketing kunnen we mensen die uw website reeds bezochten, opnieuw benaderen via andere kanalen om ze te overtuigen terug te keren naar uw website. Zij toonden immers reeds een bepaalde interesse in uw product of dienst, waardoor een goede remarketingstrategie helpt om de conversieresultaten te verhogen.

Social Media

Om uw sociale media op een hoger niveau te tillen, ontwikkelen wij uw sociale media advertenties binnen een social media marketingplan. We zetten uw kanalen in om meer naamsbekendheid, interactie, engagement en conversie te realiseren.

Conversie

Conversie genereren staat voor het omzetten van een bezoek aan uw website of sociale media naar een bepaald doel. Dat doel kan gaan van een bestelling, over het inschrijven op een nieuwsbrief tot het opvragen van informatie. Een conversiegraad die hoge toppen scheert, voor minder gaan we niet!

ROI

Wat krijg ik nu terug voor mijn investering? Een antwoord op die vraag komt neer op de ROI, of de Return On Investment. De ROI hangt samen met de conversie. Wanneer u de verhouding bekijkt tussen de investering en de opbrengst van uw campagne, product of dienst, dan krijgt u zicht op de ROI. Wij brengen die transparante inzichten tot bij u.

Zoekmachine Marketing

Positionering

Een goede zoekmachinepositionering heeft zo zijn sterktes: een potentiële klant zoekt via Google naar een term uit de sector waarin u werkzaam bent. Hij klikt bijna altijd op het resultaat dat op de eerste pagina staat. De resultaten die helemaal bovenaan staan worden nog het meest vertrouwd. Wij zien er op toe dat uw website bij die hoogst scorende resultaten terecht komt. Hoe we een optimale positionering op poten zetten? Op een organische SEO of een betalende SEA manier. Of beter nog, een combinatie van beiden.

SEO

Search Engine Optimization, kortweg SEO, betekent het optimaliseren van het aantal gratis relevante bezoekers op uw website doordat uw bedrijf, product of dienst een hogere organische positie behaalt in zoekmachines. We zorgen er simpelweg voor dat u beter gevonden wordt in de zoekresultaten. Dit doen we door de teksten op de website, de techniek achter de website en de linkverwijzingen zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, zodat ze aansluiten bij de algoritmes van Google. Lees hierover meer bij SEO copywriting en linkbuilding.

SEO Copywriting

Copywriting staat voor het schrijven van wervende teksten die de lezer overhalen om iets te ondernemen, zoals informatie opvragen, een product aankopen, een dienst bestellen. Daarnaast bestaat er ook SEO (Search Engine Optimization) copywriting, ofwel het schrijven van wervende webteksten, die een lezer overtuigen om iets te doen, maar dan optimaal afgestemd op zoekmachines zoals Google. Daarbij is het zoekwoordenonderzoek een belangrijk onderdeel. De SEO copywriter kiest de zoekwoorden waarbij het zoekvolume voldoende groot is. Vervolgens gebruikt hij die woorden, waarmee het meest gescoord kan worden in Google, in zijn teksten. Wij zorgen ervoor dat uw website een toppositie bekleedt in de Google zoekresultaten.

Linkbuilding

Linkbuilding is een vaardigheid die onder SEO (Search Engine Optimization) valt. Het heeft als doel uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in Google. Linkbuilding gaat over het hebben van relevante externe links, die naar uw website verwijzen. Niet alleen externe links zijn van belang, ook een goede interne linkstructuur uitbouwen is belangrijk in het opzetten van een performante linkbuilding. Vertrouw op ons, als verbindende link tussen uw onderneming en een fantastisch presterende website.

Website Optimalisatie

Website optimalisatie zorgt ervoor dat uw bedrijf goede punten haalt bij zoekmachines. Naast degelijke SEO teksten, is het immers ook van belang dat de website zelf goed vindbaar is door zoekmachines. Succesfactoren zijn onder andere de snelheid van uw website, het gebruik van de juiste tags en HTML-codes, mobiele responsiviteit en vlot werkende interne en externe links. Wij streven naar een optimale band tussen uw website en zoekmachines!

Image module

Benieuwd hoe
we jou laten groeien?