';
Image module

Wat zeg je?
De Witte Wolf?

Wat vraagt u? Wie wij zijn? De Witte Wolf! Wij zorgen voor een doordachte en doelgerichte strategie op uw maat. We bepalen uw digitale strategie, maken een heldere concurrentieanalyse op en stippelen een gepaste positionerings- en brandstrategie uit. Daarbij garanderen wij een indrukwekkend design, zowel op het niveau van webdesign als van branding.

Tot slot bieden wij advies in online advertising en zoekmachinemarketing, zodat uw bedrijf groeit richting de top. De Witte Wolf wil vooral uniek zijn voor iedere klant. De zaak van Steven De Wolf uit Oost-Vlaanderen is een vaste waarde in Aalst en ver daarbuiten. Met ons uitgebreid wolventeam garanderen wij professionaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak voor iedere klant.

Iedere klant gelukkig
is onze manier van reclame
Wij zetten het gevoel van de klant altijd op de eerste plaats. Het is voor ons van groot belang dat de ideeën van de klant worden omgezet in een concreet resultaat. Deze aanpak leidt steevast tot tevreden klanten. Geef toe, dat wil toch iedereen?
Up-to-date
don’t be good, be the best
Alles! Ja echt alles is up-to-date bij De Witte Wolf! Onze mensen, onze websites, onze logo’s,… Alles moet voldoen aan de nieuwste technieken zodat wij creatief aan het werk kunnen blijven.
The hard work
only the strong survive
Harde werkers worden herkend aan hun resultaten. Wij werken in samenspraak met onze klanten aan hun projecten. Al uw wensen worden keurig genoteerd. In de uitvoering houden we hier maar al te graag rekening mee om succes te garanderen. Fantastisch toch?
Creativiteit is de sleutel
better than better, bigger than bigger
We maken volwaardige huisstijlen (ontwerp van logo’s, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen), zorgen voor promotiemateriaal (flyer en poster) en nog veel meer! Maar creativiteit is het lijdend voorwerp!
Image module

Liefde
voor design

U, en bij uitbreiding uw klanten, moeten in één oogopslag verkocht zijn bij het zien van onze innovatieve designs. Wij hebben een zwak voor designs die de ogen strelen en doen watertanden. Bij de creatie gebruiken we de nieuwste technieken en tools. Laat u verleiden tot de ontwikkeling van fraaie designs en sterk presterende ontwerpen.

Image module

Liefde
voor natuur

Wij zijn echte natuurmensen en houden van puurheid. Dat weerspiegelt zich ook in de manier waarop wij de zaken aanpakken. Open voor dialoog, in cocreatie met onze klant, streven we naar topresultaten. We zorgen ervoor dat uw onderneming en merk groeien als kolen.

Image module

Liefde
voor vriendschap

Vriendschap staat centraal in ons leven. Wij behandelen onze klanten dan ook op een vriendschappelijke manier. Want dat is de meest aangename weg om samen een project op poten te zetten. Met een open blik creëren we gepaste antwoorden op elke vraag, zodat u schittert als een diamant tussen een berg stenen!

Toch nog
iets vergeten?